Menu Sluiten

Yin massage

Herken jij één of meer van onderstaande klachten?

Hartzeer
Gevoel van onrust
Druk hoofd
Stijve nek
Zere schouders
Rugpijn
Oppervlakkige ademhaling
Pijnlijk lijf
Vergeetachtigheid en concentratieverlies
Geen energie
Moeilijk slapen
Gevoel van somberheid

Heel invoelbaar; je lijf rouwt namelijk mee. Ook je lijf, of misschien wel juist je lijf heeft aandacht nodig in tijden van disbalans.

Wanneer je lijf liefdevol aangeraakt wordt, komen er hormonen vrij zoals het:
-knuffelhormoon oxytocine
-gelukshormoon dopamine
-pijnstillerhormoon endorfine.

Yin massage is een hele zachte, koesterende massage van jouw lichaam. Door het voelen van je lichaam, ervaar je je grenzen weer. Letterlijk en figuurlijk. Je lichaam komt tot rust en daarmee je hoofd en gedachten ook. Je krijgt helder zicht op wat voor jou van belang is.

De wereld is erg yang; snel, denken, druk. Bij een yin massage verkennen we de andere kant; langzaam, voelen, vertragen.

Aanraking is een levensbehoefte.

Enkele reacties:
Ik zei toch dat je magische handen hebt. Je hebt een dag getoverd vandaag, die ik al zo’n 3 jaar niet meer beleefd heb. Eén met ontspanning, rust, gezelligheid en zelfs liefde kunnen voelen en een harmonieuze sfeer. Echt wonderlijk, dus zo dankbaar! 

Marije, jij kunt stilte oproepen. Liefdevolle ruime stilte. Een stilte die aanvoelt, waarin alles wat er is, er mag zijn. Je creëert ruimte voor dat wat gehoord wil worden.

Enorm dank je wel voor deze fijne massage, die net iets dieper lijkt te gaan dan een ‘gewone’ massage.

Jij voelt aan waar behoeftes liggen bij mensen. Je had ruimschoots de tijd voor mij, na de massage konden we rustig praten samen en dat gesprek sloot voor mij naadloos aan. En ik had geen idee van tijd!

De manier waarop je mensen op hun gemak stelt is heel fijn. Wie het maar horen wil, vertel ik over je massagekunsten! Ik hoop dat veel mensen zo’n ontspannen middag mogen hebben.

Een geweldige massage gehad van Marije. Er zaten véél blokkades in mijn lichaam en met haar speciale techniek wist zij die op te sporen. Er zijn heel wat tranen vergoten… maar mijn lichaam komt weer mooi in balans dankzij haar massage. Dit is echt een aanrader. Dankjewel Marije!!! Ik ben heel blij met jou…

‘Marije, dit is niet alleen fijn in tijden van rouw, maar ook juist tijdens het leven. Of voor jongeren met stress of kinderen die zich druk voelen of mensen met een burn-out’.

Ofwel; iedereen is welkom. In welke levens- of rouwfase dan ook.

Tarief:
Yin massage  1,5 uur €80,00

Bel 0617541882 of mail: contact@marijeruinemans.nl voor een afspraak.